За нас

Фирма “Грибаш” ООД е специализирана в производствтото на боза от 1997г.

Благодарение на постоянството и влаганата енергия от ръководството и персонала на дружеството, от малка производствена база, през годините фирма „Грибаш“, прерастна в изключително модернизирана фабрика за производство на боза, с персонал от над 15 души.

Фирмата притежава собствен и добре поддържан значителен авто-парк, благодарение на което нашата продукция може да бъде доставяна на територията на цялата страна.

IMG_0705

Производствената ни база е изградена спрямо съвремените Европейски изисквания и разполага с машини и техника от последно поколене. Локализирана е в екологично чистият район, град Пещера, намиращ се в полите на Родопи планина.

От самото си създаване до днес дружеството стриктно спазва всички нормативни изисквания и регистрационни режими касаещи производството на боза. От 2001г. “ГРИБАШ “ ООД е член на Българската търговско-промишлена палата бюро ЕАН.

С годините фирмата разшири дейността си като през 2002г. стартира бизнес в сферата на международния транспорт, а през 2008г. започна да се занимава с дистрибуция на още една българска традиционна напитка- айран.